Softwaregids
Deelnemers 26 January 2020: 5574 leveranciers, 21332 titels.
De resultaten die uw zoekopdracht heeft opgeleverd kunt u verder specificeren door bepaalde zaken uit te sluiten.
Zo kunt u bijvoorbeeld alleen resultaten laten weergeven voor een specifiek besturingssysteem, prijscategorie of taal.

Zoekfilter:
Titel Leverancier Toepassing Branche
resultaten 1 - 11 van circa 11 in rubriek Spreadsheets

Excel sjabloon - Rittenregistratie       (Easy Template B.V.)
Kilometerregistratie van auto van de zaak.

Excel sjabloon - kilometerregistratie       (Easy Template B.V.)
Excel sjabloon voor eenvoudig registreren van uw kilometers.

Invantive Query Tool       (Invantive BV)
Met Invantive's gratis Query Tool kunt u SQL queries uitvoeren en de resultaten analyseren om bedrijfsrapporten in realtime op te stellen. Het maakt niet uit waar de gegevens staan: Microsoft SQL Server, Oracle, MySQL, Teradata, IBM DB2/UDB of elders. Same ...

NavigatorXL       (Scamander Solutions BV)
Lost het probleem van spreadsheetchaos voor u op. Wel het gemak van MS Excel voor de gebruiker maar vooral de beheersbaarheid van een BI Tool. Volledig beveiligd, direct op de Oracle bron.

Professional Planner       (Ten Solutions B.V.)
Professional Planner is het toonaangevende instrument voor controlling en management informatie. Budgetteren, controlling, resultaat- en liquiditeitsplanning snel, flexibel en betrouwbaar.

RagTime       (Noadis)
U maakt complete documenten - niet alleen teksten of spreadsheets Wees succesvol met uw werk Het resultaat van uw werk wordt beoordeeld aan het kant-en-klaar gedrukte document. Verslagen, prijslijsten, analyses of verkoopmateriaal zijn meer dan teksten, bl ...

StarQuery Suite       (Symtrax S.A.)
Multiplatform Business Intelligence: Met de Symtrax StarQuery Suite kunt u direct in Excel rapporten maken uit vrijwel elke database. De krachtige en gebruiksvriendelijke software geeft de gebruikers real-time toegang tot bedrijfskritische informatie in ...

Urenregistratie in Excel       (Easy Template B.V.)
Urenregistratie in Excel. Voor zowel interne verantwoording als voor onderbouwing deklaraties.

WordPerfect Office       (Interdata)
WordPerfect Office is een veelzijdige en gebruikersvriendelijke kantoorsuite die compatible is MS Office. Met zijn tekstverwerker, spreadsheet, presentatiepakket en adresboek is het een uitstekend alternatief voor andere, duurdere office suites.

WordPerfect Office met NL WordPerfect       (Interdata)
WordPerfect Office is een veelzijdige en gebruikersvriendelijke kantoorsuite die compatible is MS Office. Met zijn tekstverwerker, spreadsheet, presentatiepakket en adresboek is het een uitstekend alternatief voor andere, duurdere office suites.

Ziekteverzuim in Excel       (Easy Template B.V.)
In één oogopslag is het ziekteverzuim per werknemer zichtbaar. Sjabloon wordt geleverd voorzien van Nederlandstalige handleiding.