Softwaregids
Deelnemers 17 October 2019: 5571 leveranciers, 21320 titels.
De resultaten die uw zoekopdracht heeft opgeleverd kunt u verder specificeren door bepaalde zaken uit te sluiten.
Zo kunt u bijvoorbeeld alleen resultaten laten weergeven voor een specifiek besturingssysteem, prijscategorie of taal.

Zoekfilter:
Titel Leverancier Toepassing Branche
resultaten 1 - 17 van circa 17 in rubriek Marktonderzoek

AnswerWeb       (Textinfo B.V.)
Interactief kennismanagement systeem. Creeert een infrastructuur en cultuur van kennis delen. Ontsluit impliciete kennis van medewerkers. Maakt grote investering in documenteren van kennis overbodig. Identificeert daadwerkelijke kennisbehoefte en kennislac ...

Data Entry       (SPSS Benelux bv)
SPSS Data Entry is een tool om snel vragenlijsten mee te ontwikkelen en in te voeren. Met behulp van Data Entry Web Server kan dat ook via het internet.

Dimensions       (SPSS Benelux bv)
Met Dimensions kunt u niet alleen vragenlijsten opbouwen en ontwikkelen. Ook kunt u de vormgeving gemakkelijk aanpassen aan bijvoorbeeld uw huisstijl. Deze vragenlijsten kunt u afnemen via papier, het web of andere methoden.

Enquête       (ISIZ BV)
Enquête is het programma om Enquêtes af te nemen via netwerken. Het pakket bestaat uit 3 verschillende programma's: Vragenbeheer, Statistiek Viewer en een Invul programma

Integron Direct       (Integron Direct BV.)
Integron Direct is de do-it-yourself specialist op het gebied van tevredenheidsonderzoek. Het onderzoek is volledig online uit te voeren met een brede keuze uit vragenlijsten onderverdeeld per branche. Vragenlijsten zijn ook op maat te krijgen.

IrisVision       (Iris International)
Visualisering en toepassing van klantgegevens (thematische kaarten) op geografische ondergronden, zoals postcodekaarten, gemeentekaarten en/of eigen rayonindelingen(rayonnering). Het maken en bijhouden van de eigen rayonindelingen.

JAMBO Market Research Software       (Jambo Market Research Software)
Jambo levert complete en geintegreerde softwaresystemen voor professioneel marktonderzoek. De software is zo eenvoudig in gebruik dat onderzoekers zelf de meest complexe vragenlijsten en rapportages kunnen maken. Jambo is volledig web-based en daarmee alt ...

Marketing research Dashboards       (StatConsult)
generieke en op maat gemaakte dashboards op basis van marktonderzoek.

Net-MR       (GMI (Global Market Insite))
Net-MR marktonderzoeksoftware is de complete, geïntegreerde oplossing die het beheer van wereldwijd marktonderzoek vereenvoudigt in alle fasen van het project. Van panelbeheer tot analyse en rapportage: Net-MR is uw unieke oplossing.

Propulsion Campaign Management Platform       (Propulsion)
Propulsion verhuurt en verkoopt haar Campagne management software

Research Analyzer       (GMI (Global Market Insite))
Research Analyzer is gemaakt om de resultaten te leveren die u wilt. Verzamel informatie uit uw gegevens met een paar klikken in een eenvoudige interface. De rapportage is eenvoudig maar superkrachtig; zie snel de resultaten die u wilt, hoe gecompliceerd z ...

Retail E-commerce       (Kega)
Kega biedt retailers de totale e-commerce oplossing. Naast de speciaal voor de retail ontwikkelde webshop bieden we als full service internetbureau aanvullende e-commerce diensten als emailmarketing, zoekmachine marketing, affiliate marketing en online cam ...

S-PLUS       (CANdiensten)
S-PLUS is een modern geavanceerd data-visualisatie en data analyse systeem. De vele grafische en statistische tools kunnen worden bediend via het intuïtive grafische interface. Echter, door de krachtige S programmeertaal kunt u met S-PLUS veel meer.

SNAP Survey       (Science Plus Group bv)
SNAP is het gebruikersvriendelijke pakket voor onderzoek in welke vorm dan ook! Het geeft u de mogelijkheden om op elke gewenste wijze uw onderzoek uit te voeren en professioneel uw data te verzamelen, analyseren en te presenteren.

SharedFora       (Webkracht BV)
Met SharedFora is het mogelijk om discussie te voeren op meerdere sites terwijl het uiterlijk van de site hetzelfde blijft. Had iedere site vroeger zijn eigen discussie nu is het mogelijk om een discussie over meerde sites te voeren.

SyncForce | SurveyWorld       (SyncForce)
Geavanceerd online survey omgeving, met online resultaten, MS Word rapportages en analyse mogelijkheden.

xMP       (Actonomy)
Beslissings ondersteuning en matching platform