Softwaregids
Deelnemers 18 November 2018: 5563 leveranciers, 21242 titels.
De resultaten die uw zoekopdracht heeft opgeleverd kunt u verder specificeren door bepaalde zaken uit te sluiten.
Zo kunt u bijvoorbeeld alleen resultaten laten weergeven voor een specifiek besturingssysteem, prijscategorie of taal.

Zoekfilter:
Titel Leverancier Toepassing Branche
resultaten 1 - 20 van circa 36 in rubriek Assurantie

AssuPortal       (ROES IT)
AssuPortal is een online softwarepakket voor de assurantietussenpersoon. Het pakket biedt de mogelijkheid tot het voeren van een klanten- en polisadministratie en werkt volledig via een internet browser als Internet Explorer, Firefox of Chrome.

Certigo verzekerings software       (Netaspect Software B.V.)
Certigo is de nieuwe generatie verzekeringssoftware voor front-, mid- en backoffice. Onze geheel nieuw ontwikkelde standaard verzekeringssoftware Certigo, op basis van vertrouwde Microsoft technologie, minimaliseert het menselijk handelen en verbindt alle ...

ANVA       (ANVA bv)

DrICT Dias Connect - CTI voor Unit4 Dias       (De Ruiter ICT Advies B.V.)
Direct uw klant bellen vanuit uw relatiescherm in Dias? Dat kan. Door uw telefonie te koppelen met Dias beschikt u direct over de juiste klantgegevens bij inkomende en uitgaande gesprekken. Handig en efficiënt. Wij hebben een software pakket ontwikkeld waa ...

INTERMED/Herbouw       (Brainwave Systems)
INTERMED/Herbouw: Herbouwwaardeberekeningen, beheer en follow-up voor opstal, woonhuis, verzekeringen. Herbouwprijzen, fotowijzer, advieslijst opstal/inboedel, overzicht indexcijfers.

INTERMED/Inboedel       (Brainwave Systems)
INTERMED/Inboedel: Inboedelwaardeberekeningen, beheer en follow-up voor inboedel, woonhuis, verzekeringen. Inboedelprijzen, advieslijst opstal/inboedel.

1 2 volgende