Softwaregids
Deelnemers 6 August 2020: 5580 leveranciers, 21390 titels.
De resultaten die uw zoekopdracht heeft opgeleverd kunt u verder specificeren door bepaalde zaken uit te sluiten.
Zo kunt u bijvoorbeeld alleen resultaten laten weergeven voor een specifiek besturingssysteem, prijscategorie of taal.

Zoekfilter:
Titel Leverancier Toepassing Branche
PRIKBORD


Aanbiedingen van leveranciers
U zoekt naar de oplossing van een probleem. Wellicht zoekt u een nieuwe applicatie, wilt u uw huidige software vervangen, zoekt u een simpele utility of zoekt u een oplossing voor een bedrijfskritische toepassing. De kans is groot dat u het antwoord op uw vraag vindt in de Softwaregids.
In dit overzicht van duizenden applicaties, voorzien van beschrijvingen waarbij u op een aantal criteria kunt filteren, zult u een heel eind kunnen komen.
Vindt u het prettiger om concrete aanbiedingen van leveranciers te ontvangen dan kunt u op dit prikbord uw gegevens achterlaten. U kunt hier aangeven wie u bent en wat u precies zoekt. Wij zorgen er voor dat uw vraag bij de relevante leveranciers onder de aandacht wordt gebracht waarna u concrete antwoorden mag verwachten.


Softwareselectie
Vindt u het prettiger om niet zelf door alle informatie heen te moeten worstelen dan kunnen wij u helpen met het maken van een lijst van relevante selectiecriteria en het maken van een softwareselectie. Wij werken hiervoor samen met een select aantal gespecialiseerde partners.


Terug